Milesa Milinković, (Užice, 1977). Diplomirana pedagoškinja. Master rodnih studija i studentkinja doktorskih studija u Novom Sadu. U toku osnovnih studija bila je predsednica Novosadskog udruženja studenata sa invaliditetom i stažirala je u Pokrajinskom zavodu za ravnopravnost polova. Sertifikovana je trenerica asertivnog treninga i vršnjacka edukatorka protiv nasilja u porodici. Polja interesovanja: rodna ravnopravnost, položaj osoba sa invaliditetom (sa akcentom na žene sa invaliditetom), inkluzivno obrazovanje, feministička teorija invalidnosti. Koautorka je Zbornika naučnih radova „Uvod u rodne teorije“ u izdanju ACIMSI centra za rodne studije i Mediteran pablišinga. Režirala je dva dokumentarna filma na temu žena sa invaliditetom.


 

Nebojša Vujković Cvijin, (Subotica, 1982.)  Po obrazovanju Master elektrotehnike i računarstva /mikroračunarska elektronika. Tehnički direktor filmskog festivala Uhvati sa mnom ovaj dan.
Voditelj radionica savremenih medija, snimatelj, montažer. Zadužen za održavanje elektronskih uređaja u organizaciji.
Asistirao u realizaciji više projekata koji za cilj imaju poboljšanje položaja osoba sa invaliditetom. Snimao i montirao više filmova, priloga i video spotova. 

 


Zoran Cvetković, (Beograd, 1963.) Doktor u Filmologiji u struci Teorija i Estetika Filma. Od 1990 do danas u svojstvu reditelja realizovao mnogobrojne emisije različitih žanrova pri TV Beograd i TV Novi Sad. Mentor i predavač pri Centru za istraživanje i obuku kadrova Radio Televizije Srbije u Beogradu. Reditelj nekolicine pozorišnih predstava i rukovodilac dramskih studija. Supervizor filmske radionice na projektu „Umetnost ruši zidove“. Mentor i predavač na projektu obuke televizijskih novinara iz četiri zemlje„Zajedno smo bolji“,Turn Severin, podržanom od vlade Rumunije. Od 2007 do danas angažovan kao reditelj u RTV Vojvodine. Režiser mnogobrojnih filmova koji su učestvovali na različitim filmskim festivalima u zemlji i inostranstvu. Učesnik je niza sipozijuma vezanih za pozorište i film.

 


 

 Marijana Ramić (Novi Sad, 1985.), diplomirana žurnalistkinja. Radila kao novinarka i pomoćnica urednice u časopisu za profesionalizaciju medija – LINKu. Bila je koordinatorka nekoliko projekata u vezi sa otklanjanjem rodnih stereotipa u društvu i predsednica Centra za rodne alternative – AlteR. Scenaristkinja je nekoliko dokumentarnih i promo filmova. 
Stalna je saradnica Agencije za borbu protiv korupcije za Južnobački okrug u projektima monitoringa predizborne kampanje u Srbiji. Poslednje dve godine sarađuje i sa CeSidom.
Učesnica je mnogih seminara o izgradnji demokratskog društva, rodnoj ravnopravnosti i načinima mirnog rešavanja konflikta. Životno zainteresovana za položaj žena u medijima i načinima komuniciranja i ponašanja među polovima, u skladu sa (ne)poštovanjem tradicionalnih rodnih uloga.
Koordinatorka je PR Tima “Filmskog festivala Uhvati sa mnom ovaj dan”. 


Čedomir Cicović (Užice, 1983). Diplomirao filozofiju na filozofskom fakultetu u Novom Sadu. U periodu od 2003. do 2008. bio aktivista u Novosadskom udruzenju studenata sa invaliditetom.
Kroz organizaciju kao što je ova traži izraz i potvrdu ljudskosti kroz afirmaciju kreativnosti. Pokušava da u vremenu vukova ne izgubi veru u ljude,odbijajući da zbog pukog preživljavanja nauči zavijati. Trenutno je na masteru filozofije. Piše poeziju, eseje.
Prošao niz obuka iz oblasti PR-a, Pisanja projekata i sl.

 


Đurđa Lili Horvat (1976.) Osnovnu školu završila u Temerinu, a srednju ekonomsku u Novom Sadu. 2003. godine upisala studije pedagogije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Trenutno je u procesu izrade diplomskog rada na temu „Stavovi roditelja prema postojanju rodnih stereotipa“. Radi sa decom u dramskoj radionici „Cvrčak“ devet godina. Autorka je Zbirke dramskih tekstova za decu „I devojčice igraju fudbal“. Od 2010. kad je počela da piše pozorišne tekstove nekoliko dela je izvedeno na pozornici kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj i veoma lepo prihvaćeno od publike. Završila je tromesečni kurs iz Osnova filmskog jezika i koscenaristkinja i korediteljka je kratkometražnog filma „Tražim posao“. Iz hobija se bavi filmskom montažom i obradom fotografija. Živi u Temerinu. Udata je i ima sina Nikolu.

 


maja-tomic

Maja Tomić   (Novi Sad, 1976.) Zvanična fotografkinja međunarodnog  filmskog festivala “Uhvati sa mnom ovaj dan”. Njena ljubav prema fotografiji počela je 2008. godine, a “oštro oko” počela je da uvežbava na školi fotografije u Foto kino i video savezu Vojvodine. Autorka je nagrađivanih radova na fotografskim takmičenjima, a učestvovala je i na više grupnih izložbi fotografija. Maja je profesionalno iskustvo stekla fotografišući koncerte, pozorišne predstave, noćni život, zanatske proizvode, krštenja, porodične događaje i različite vrste proslava. Takođe je i zvanična fotografkinja međunarodnog takmičenja malih tamburaških orkestara “Bisernica Janike Balaža


 

Jelena Radović (Novi Sad,1984.) Završila srednju ekonomsku školu u Podgorici i Pravni fakultet u Novom Sadu gde je trenutno na master studijama. Kao osoba sa posledicama cerebralne paralize, aktivna je članica i Udruženja građana sa posledicom cerebralne paralize „SUNCE“.
U okviru „Sunca“ i Parnasa vodi Pravne radionice koje za cilj imaju podizanje svesti osoba sa invaliditetom o njihovim pravima.
Piše članke za nekoliko časopisa koji se bave temama osoba sa invaliditetom.
Takođe u okviru projekta „UMETNOST RUŠI ZIDOVE“ savladala osnove filmskog jezika. U sklopu ovog projekta režirala je kratkometražne dokumentarne filmove „Neobičan putnik s osmehom“ (2010) i “Svet koji ne poznajem” (2012), video spot „Pravo na rad OSI“.
Koscenaristkinja je kratkometražnog filma „Priča nije završena.” (2011)