| |

Čekamo nove Uhvati film 2021 filmove!

Imate film na temu invalidnosti do 30 minuta vredan pažnje? Šta čekate – odmah ga šaljite na naš upravo otvoreni konkurs za nove Uhvati film 2020 filmove!

Uz film, pošaljite nam i:  popunjen prijavni formular, biografiju, 2 fotografije iz filma, dijalog listu u srt formatu i trejler (ako postoji). Fajlove možete slati na naš mejl uhvatifilm@gmail.com, putem internet platformi (festhome ili clickforfestivals, filmfreeway, youtube, wetransfer, vimeo..) ili pošte (u 2 kopije). Pre slanja radova poštom, obavestite nas o tome na mejl uhvatifilm@gmail.com, kako bismo znali da očekujemo vaš film i pravovremeno reagujemo ukoliko pošiljka ne stigne.

Rok za prijavu je 1. maj 2020.

Podsećamo, konkurs je regionalni – jedinstven za sva četiri izdanja Uhvati filma. Filmovi koji stručni žiri iz domena filma i invalidnosti selektuje za novosadsko izdanje u Uhvati film 2021, ulaze u uži izbor za prikazivanje na Uhvati film izdanju u Rijeci, Banjaluci i Kotoru!

I ne zaboravite, biramo samo one filmove koji menjaju perspektive. Pored tehničkih uslova – da filmovi traju do 30 minuta, budu najmanje DVD kvaliteta i imaju titl na SR/HR/BiH/CG odnosno na engleskom jeziku, važno je da temu invaliditeta prikazuju na nestereotipni i nediskriminatorski način.

Očekujemo vaše radove. Srećno!

Sve detalje konkursa pročitajte u našem zvaničnom pozivu.

Similar Posts