Saradnja KAO Parnas i Generali Srbija

Saradnja naše organizacije KAO Parnas i kompanije Generali Srbija, nastavila se i u 2023. godini. Naša ekipa imala je čast bude deo dva važna događaja u kompaniji Generali.

Be bold for inclusion

Ivana Mulić, Generali Srbija, Marijana Ramić, pr Uhvati filma, Milesa Milinković, direktorka Uhvati film-a i Dragan Filipović, direktor Generali Srbija, tokom diskusije. Svi sede, a iza na platnu stoji natpis Uhvati film - promeni perspektive!
foto: Generali Srbija

Događaj „Uhvati film – promeni perspektive“ održan je 9. marta u prostorijama Generali Srbija u Beogradu, a prisustvovali su zaposleni ove kompanije. Program je upriličen u okviru kampanje Be bold for Inclusion, koju sprovodi kompanija Generali, sa ciljem da unapredi inkluziju u svojoj kompaniji, ali i širi svest o značaju prihvatanju različitosti.

Prisutni su uživali u projekciji pažljivo izabranih filmova sa festivala „Uhvati film“, nakon čega su učestvovali u diskusiji sa direktorkom Uhvati film-a, Milesom Milinković, generalnim direktorom Generali Osiguranje Srbija, Draganom Filipovićem i pr festivala Uhvati film, Marijanom Ramić.

Ljubav u proleće

Deca sede za dugačkim stolom i posmatraju filmove na velikom televizoru. U publici je direktorka Uhvati film festivala, Milesa Milinković i jedan muškarac. Na televizoru je scena u kojoj se vidi devojčica do ramena sa maramom na glavi.
foto: KAO Parnas

Uhvati film kids projekcije bile su deo programa „Ljubav u proleće“, koji kompanija Generali organizuje za decu svojih zaposlenih. Događaj je organizovan 9. juna u Beogradu, Najmlađi su uživali u dve projekcije. Prva je bila za uzrast od 5-8 godina, dok je druga bila namenjena deci do 8-12 godina.  Gledali smo filmove, postavljali pitanja, razgovarali i zajedno izvukli pouku: u redu je biti drugačiji i treba da prihvatamo druge onakve kakvi jesu.

Radujemo se novim događajima i saradnjama!

Similar Posts