| |

Predstava „O usamljenosti“ u Kulturnoj stanici Eđšeg

Kreativno afirmativna organizacija Parnas i Kulturanova, uz podršku OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad, pozivaju Vas na pozorišnu predstavu „O usamljenosti“, koja će se odigrati 7. novembra od 19h u Kulturnoj stanici Eđšeg. Ulaz BESPLATAN.

Da li znate da postoji pozorišna predstava u kojom možete da budete ujedno i publika i učesnik? To vam upravo nudi komad „O usamljenosti“ u produkciji Teatarnova. Glavni glumci su mladi, koji su na osnovu svojih doživljaja, iskustava i emocija kreirali ovo delo kao pokušaj da odgovore na pitanje: „Šta je to „usamljenost“ i kako ona utiče na nas?“. Čekaju vam udružene mnogobrojne emocije: izolacija, strah, ljubav, otuđenost, iskazane na kretivan i inovativan način.

Posebna draž ove predstave jeste prilika da aktivno učestvujete. Ko god bude želeo, moći će tokom komada da iznese svoje iskustvo na ovu temu i time i sam aktivno kreira predstavu.

Nakon izvođenja komada, organizujemo i tribinu „Usamljenost kod mladih“. Odgovore na pitanje šta je usamljenost i šta je prouzrokuje, daće nam gosti:

  • dr Dušan Ristić, sociolog
  • Selka Sadiković, istraživačica-saradnica na odseku za psihologiju i omladinska radnica:
  • Marijana Ramić Vulin, potpredsednica PARNAS-a

Vidimo se!

 

Similar Posts