| |

Prijavite film na Uhvati film festival – rok 1. jun

Autor/ka si kratkometražnog filma na tematiku invalidnosti ili osoba sa invaliditetom koja režira filmove? Evo prilike da prijaviš svoj film na konkurs za regionalni filmski festival Uhvati film, koji je zvanično otvoren od 15. marta do 1. juna.

Da bi film bio u razmatranju za selekciju mora odgovarati temi invalidnosti (osim za autore koji su osobe sa invaliditetom, za koje je tema slobodna), neophodno je da traje do 30 minuta, ima najmanje DVD kvalitet i titl na srpskom/hrvatskom/bosanskom ili engleskom jeziku.

Filmovi se dostavljaju poštom (2 kopije filma) ili putem interneta (festhome ili clickforfestivals, filmfreeway, youtube, wetransfer, vimeo..). Uz film/ove obavezno na e-mail uhvatifilm@gmail.com dostaviti popunjen prijavni formular (dostupan OVDE), biografiju autora, dve fotografije iz filma, dijalog listu u srt formatu i trejler (ukoliko postoji).

Sve detaljne informacije u vezi sa konkursom možete pronaći OVDE, a za sva dodatna pitanja, slobodno nam pištite na mejl: uhvatifilm@gmail.com .

Uhvati film jedini je regionalni filmski festival o invalidnosti. Filmovi koje žiri oceni najboljima biće prikazani na 17. Filmskom festivalu Uhvati film u Novom Sadu i ulaze u uži izbor za prikazivanje u Banjaluci, Rijeci i Kotoru, ali i u okviru Filmskih karavana – projekcija izabranih filmova u gradovima Srbije i Hrvatske.

Srećno!

Similar Posts