| | |

Projekcijom u Kisaču, završen ovogodišnji Novosadski filmski karavan „Uhvati film“

Novosadski filmski karavan”Uhvati film”, obišao je Novo naselje, a zatim svoje ovogodišnje putovanje završio u Kisaču!

Već je postala tradicija da Uhvati film filmovi budu deo sjajnog Festivala 21114 Film festa, koji se održava na Novom Naselju u realizaciji Novog kulturnog naselja. I ove godine, 7. septembra u sali škole dr Milan Petrović, publika sa Novog naselja gledala je najbolje Uhvati film 2017 filmove.

Novosadski karavan ovogodišnje putovanje završio je 11. oktobra, projekcijom filmova u Kulturnom centru Kisač. Publika je imala prilike da pogleda miks filmova sa prošlogodišnjih festivala: Idiot iz Holandije, Cezarov glas, Uže, Lovac na talente iz Španije i Sveto srce, Francuska. Projekciji je prisustvovalo mnogo mladih, a bili su prisutni i đaci osnovne škole u Kisaču, koje je dovela nastavnica građanskog vaspitanja. Oni su uživali u interesatnim filmovima, koji nose snažne poruke o toleranciji, pristupačnosti i prihvatanju različitosti.

Novosadski filmski karavan “Uhvati film”, koji je podržala Gradska uprava za kulturu Grada Novog Sada, završio je ovogodišnje putovanje po novosadskim krajevima. Nadamo se da se gledamo naredne godine, možda baš doputujemo u vaš kraj 🙂

 

 

 

Similar Posts