Tim

Milesa Milinković, predsednica KAO Parnas. (Užice, 1977). Diplomirala pedagogiju na temu “Rodna senzitivnost kao kriterijum osnovnoškolskh udžbenika”. Master rodnih studija. U toku osnovnih studija bila je predsednica Novosadskog udruženja studenata sa invaliditetom i stažirala je u Pokrajinskom zavodu za ravnopravnost polova. Sertifikovana je trenerica asertivnog treninga i vršnjacka edukatorka protiv nasilja u porodici. Polja interesovanja: rodna ravnopravnost, položaj osoba sa invaliditetom (sa akcentom na žene sa invaliditetom), inkluzivno obrazovanje, feministička teorija invalidnosti. Autorka je niza radova na temu žena sa invaliditetom. Režirala je dva dokumentarna filma na temu žena sa invaliditetom. Direktorka Međunarodnog filmskog festivala Uhvati film, od 2012. Učesnica V generacije programa Kreativno mentorstvo 2019/2020. Članica radne grupe za pristupačnost u Fondaciji Evropska prestonica Kulture 2021.

Marijana Ramić Vulin, zamenica predsednice KAO Parnas. (Novi Sad, 1985.),  diplomirana žurnalistkinja. Radila kao novinarka i pomoćnica urednice u časopisu za profesionalizaciju medija – LINKu. Bila je koordinatorka nekoliko projekata u vezi sa otklanjanjem rodnih stereotipa u društvu i predsednica Centra za rodne alternative – AlteR. Scenaristkinja je nekoliko dokumentarnih i promo filmova.

Stalna je saradnica Agencije za borbu protiv korupcije za Južnobački okrug u projektima monitoringa predizborne kampanje u Srbiji. Poslednje dve godine sarađuje i sa CeSidom.
Učesnica je mnogih seminara o izgradnji demokratskog društva, rodnoj ravnopravnosti i načinima mirnog rešavanja konflikta. Životno zainteresovana za položaj žena u medijima i načinima komuniciranja i ponašanja među polovima, u skladu sa (ne)poštovanjem tradicionalnih rodnih uloga.
Koordinatorka je PR Tima “Filmskog festivala Uhvati film”.

Nebojša Vujković Cvijin, (Subotica, 1982.)  Po obrazovanju Master elektrotehnike i računarstva /mikroračunarska elektronika. Tehnički direktor filmskog festivala Uhvati film.
Voditelj radionica savremenih medija, snimatelj, montažer. Zadužen za održavanje elektronskih uređaja u organizaciji. Predavao na kursevima iz oblasti informatike
Asistirao u realizaciji više projekata koji za cilj imaju poboljšanje položaja osoba sa invaliditetom. Snimao i montirao više filmova, priloga i video spotova. Istrčao više od 20 maratona i viceprvak je Srbije na 100 km. Član je MENSE Srbije.

Maja Tomić   (Novi Sad, 1976.) Zvanična fotografkinja međunarodnog filmskog festivala “Uhvati film”. Njena ljubav prema fotografiji počela je 2008. godine, a “oštro oko” počela je da uvežbava na školi fotografije u Foto kino i video savezu Vojvodine. Autorka je nagrađivanih radova na fotografskim takmičenjima, a učestvovala je i na više grupnih izložbi fotografija. Maja je profesionalno iskustvo stekla fotografišući koncerte, pozorišne predstave, noćni život, zanatske proizvode, krštenja, porodične događaje i različite vrste proslava. Takođe je bila i zvanična fotografkinja međunarodnog takmičenja malih tamburaških orkestara “Bisernica Janike Balaža” i zvanična fotografkinja na koncertu Đorđa Balaševića u Novom Sadu 2018. Predavačica na kursu fotografije u Škola obuke i kursevi. 

Magdalena Nikolić   (Beograd, 1997.) uskoro strukovna pravnica. Već 3 godine radi kao lična pratiteljka detetu sa autizmom. U slobodno vreme se bavi grafičkim dizajnom i vektorskom animacijom.
Prošla je niz neformalnih edukacija na temu ljudskih prava, pre svega na temu prava osoba sa invaliditetom, ženskih prava i prava pripadnika LGBTQ+ zajednice.
Držala je govore, davala intervjue o iskustvu života sa nevidljivim invaliditetom kao posledicom hroničnih bolesti.
Ima iskustvo u pisanju projekata, facilitaciji radionica, mobilizaciji i koordinaciji volonterima.
Volontirala je na Evroprajdu.
Prošla obuke iz grafičkog dizajna, Web dizajna, digitalnog marketinga.
Poznaje rad u Word-u Excel-u i PowerPoint-u, kao i u Adobe programima (Aftwr effects, Illustrator, Photoshop).
Govori engleski i španski.

Đurđa Lili Horvat (1976.) Osnovnu školu završila u Temerinu, a srednju ekonomsku u Novom Sadu. 2003. godine upisala studije pedagogije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Diplomirala pedagogiju na temu „Uticaj roditelja na formiranje polnih stereotipa kod dece ranog uzrasta“. Stručna radnica u Centru usluga socijalne podrške ”Suncokret”, Temerin. Radi sa decom u dramskoj radionici „Cvrčak“ od 2008.godine. Autorka je Zbirki dramskih tekstova za decu „I devojčice igraju fudbal“ i “Šekspir je pao na teme”. Od 2010. kad je počela da piše pozorišne tekstove nekoliko dela je izvedeno na pozornici kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj i veoma lepo prihvaćeno od publike. Završila je tromesečni kurs iz Osnova filmskog jezika i koscenaristkinja i korediteljka je kratkometražnog filma „Tražim posao“. Iz hobija se bavi filmskom montažom i obradom fotografija. Živi u Temerinu. Udata je i ima sina Nikolu.

Čedomir Cicović (Užice, 1983). Diplomirao filozofiju na filozofskom fakultetu u Novom Sadu. U periodu od 2003. do 2008. bio aktivista u Novosadskom udruzenju studenata sa invaliditetom.
Kroz organizaciju kao što je ova traži izraz i potvrdu ljudskosti kroz afirmaciju kreativnosti. Pokušava da u vremenu vukova ne izgubi veru u ljude,odbijajući da zbog pukog preživljavanja nauči zavijati. Trenutno je na masteru filozofije. Piše poeziju, eseje. Prošao niz obuka iz oblasti PR-a, Pisanja projekata i sl.